Onze partners & sponsors
Dank aan onze partners:
Amgen is committed to unlocking the potential of biology for patients suffering from serious illnesses by discovering, developing, manufacturing and delivering innovative human therapeutics.
A biotechnology pioneer since 1980, Amgen has reached millions of patients around the world and is developing a pipeline of medicines with breakaway potential.
Sanofi is wereldwijd een toonaangevend bedrijf in de gezondheidszorg dat zich bezighoudt met onderzoek naar, de ontwikkeling, productie en het op de markt brengen van zorgoplossingen op maat van de patiënt. Als farmaceutische groep is Sanofi koploper op het vlak van diabetes en cardiovasculaire aandoeningen, vaccins, diergeneesmiddelen en zeldzame ziekten. Het bedrijf heeft ook een sterke positie in MS, oncologie, immunologie en Consumer Healthcare.
Dank aan onze sponsors:
Al 125 jaar is MSD wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt MSD mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën, producten en diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkings-verbanden. MSD is onderdeel van Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA. In België heeft MSD vestigingen in Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel) en Heist-op-den-Berg.
Pfizer ontdekt, ontwikkelt, produceert en verdeelt geneesmiddelen en vaccins. In België telt Pfizer meer dan 2.500 werknemers, goed voor 3% van het totale personeelsbestand van Pfizer wereldwijd. Pfizer België omvat vier vestigingen: Anderlecht (Pfizer Clinical Research Centre), Elsene (administratief en commercieel hoofdkwartier), Puurs (productiesite) en Zaventem (distributiecentrum).
Een initiatief van:
Dank aan onze partners:
Dank aan onze sponsors:
In samenwerking met: